A VÉRTESKER ideális bérleti megoldásait választva segítünk Önnek abban, hogy a legoptimálisabban tudja kombinálni a flexibilis kapacitás, és az alacsony, kiszámítható költségeket. A bérleti szolgáltatás során célunk, hogy az Ön gépparkkal kapcsolatos feladatait a lehető legkényelmesebbé tegyük. 

A bérelt gép a következő kedvező feltételeket biztosítja Ön és vállalkozása számára:

·         A bérlettel megakadályozható, hogy elavult targoncákat kelljen használni - alacsony kezdő költséggel is hozzájuthat a legújabb technológiához.

·         Segítségével olyan kiegészítő anyagmozgatási kapacitás hozható létre, mellyel elháríthatók a termelésben jelentkező szezonális csúcsidőszakok megnövekedett igényei.

·         A rövid és hosszú távú bérleti lehetőséggel a targoncaflottát a vállalat igényeihez lehet igazítani.

·         Védi a pénzügyi tartalékokat - lehetővé teszi, hogy eszközt szerezzen be nagy összegű befizetés nélkül.

·         A vállalat számára nagyobb rugalmasságot biztosít – a targonca flotta egyszerűen bővíthető, illetve fejleszthető.

·         Szerződéses keretek között tartalmazhat a bérlet időtartamára szóló javítási és karbantartási szerződést is.

·         Ezzel a konstrukcióval a korszerűbb gépek is könnyebben elérhetők, az új berendezéseket jelentősebb kezdőösszeg befizetése nélkül munkába lehet állítani.

·         A bérbevett gépeinkkel növelheti a termelékenységét, és ami a legjobb: minél hosszabb időre bérel gépet nálunk, annál kedvezőbb lesz a napi bérleti költség!

·         Készséggel állunk rendelkezésére akkor is, ha csúcsidőben kevés a meglévő gépeinek a kapacitása, vagy ha esetleg meghibásodás miatt esik ki valamelyik gépe.

·         A bérleti időszak alatt is állunk rendelkezésére: A bérelt gépekkel kapcsolatos bármilyen kérdésben, karbantartási vagy full szerviz igény esetén is a rendelkezésére állunk. A bérleti időtartamot természetesen már a bérlet megkezdése után is módosíthatja, de kérjük vegye figyelembe a bérlő bérleti szerződésben meghatározott feltételeit és kötelezettségeit!

·         Megszervezzük az oda- és visszaszállítást is, vagyis a bérelt gépet közvetlenül a használat helyére tudja szállítani. Ezt a szolgáltatást azonban térítés ellenében végezzük. Természetesen annak sincs akadálya, hogy maga hozza el és szállítsa majd vissza a bérelt gépet.

·         Ha bizonytalan abban, hogy az üzemi viszonyokhoz melyik változat felel meg a legjobban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a részletek megbeszélésével tanácsot adhassunk Önnek.

 

 

Híreink

Felelősséggel tartozunk

 Környezetvédelemre fordított saját beruházásainkat a továbbiakban is folyamatosan végezzük. Jelentős feladat volt a telephellyel határos elővizi patak megtisztítása, befedése, és élőhellyé alakítása.

Kockázatmentes együttműködés

Kapcsolat

Értékesítési tanácsadás:

+ 36 20/ 940-5899

Szerviz szolgáltatások:

+36 20/ 997-2920

Alkatrész ellátás:

+36 20/ 360-1835 

Elhelyezkedés

Magyarország. Tatabánya. Dankó Pista Utca 3-17

Központi telefonszám:

Tel: (34) 312 551

T/F: (34) 510 755

vertesker@vertesker.hu

Bizalommal várjuk megkeresését, hogy felmerült igényére azonnali megoldást kínáljunk 

Lépjen velünk kapcsolatba