Targoncák és rakatértechnikái termékek egyaránt egyet jelentenek a több mint 111 éves múltra visszatekintő CLARK márkanévvel. A hosszú évek kemény munkája tette azzá ami mai fényében lehet. A targoncák és rakodó gépek kiforrott példánya, amely társ a munkában, növeli a termelékenységet, és a felhasználók megelégedettségét is.  Öröm vele a munka, így a felhasználók mosolya igazi megelégedettség a több kontinensen végbemenő mérnöki munka számára.

 

100%x220

Elektromos  

Ergonómikus tervezés, kiváló minőség, és hosszú működési idő egy gépezetben.  A Clark elektromos targoncák világ szinten a munkabírásukról híresek, amelyet egy több kontinensen jelenlévő  mérnöki csapat munkájának gyümölcse eredményez.

Termék paletta választó 

100%x220

Dízel & Gáz

A homlokvillás targoncák magas iskolája, hiszen több mint 111 év munkájának és tapasztalatának egybeforrott  szülöttei a Clark dízel és gázüzemű gépek. Munkabírás, hosszú meghibásodás mentes időszakok, és szerethető működtetés jellemzi a munkások kedves zöld járművét.

Termék paletta választó 

100%x220

Raktártechnikai 

Kis helyek, nagy igények. Magas polcok, gyors kiszolgálás. Végtelen lehetőségek, egyszerű megoldások. Nem is jellemezhetjük szebb szavakkal a Clark raktártechnikai gépeit, hiszen nincs olyan raktár amibe a termékek ne állnának helyet, és biztosítanák használóit a biztos működésről. Clark: Az ideális választás!

Termék paletta választó 

A Vértesker 2008 óta a világszerte elismert CLARK targoncák magyarországi hivatalos márkaképviselete. Több éves kemény munka gyümölcseként kaptuk meg ezt a kitűntetést.

A Clark 1817-ben indult világhódító útjára, és az évek során a kiemelkedő minőségével és magas teherbírásával a világ legnagyobb nevei között szerepel.

A Clark targoncák történelme tulajdonképpen  a targoncák történelme is egyben. Eugene Clark volt az az amerikai üzletember, aki 1903-ban megalapította azt az autóalkatrész gyártó céget, és ezzel – bár akkor talán még ő sem tudta – útjára indított egy olyan termékcsaládot, amely mára már egy egész iparággá nőtte ki magát, és amely nélkülözhetetlen a gazdasági élet mindennapjaiban.

1917 volt az az év, amikor Eugene Clark megalkotta a világ első villás targoncáját, ezzel világra szóló rendszerét, és ezzel, valamint a folyamatos kutatás-fejlesztéssel a Clark azóta is a technikai fejlesztések mozgatója a világ targonca iparában. Eugene Clark számos találmányát szabadon felhasználhatóvá tette a többi targoncagyártó számára is, ezzel tulajdonképpen ipari szabvánnyá téve fejlesztéseit.

Megbízhatóság - Komfort - Biztonság

A Clark targoncákra jellemző a tökéletes megjelenés, az ergonómikus tervezés és a magas minőség. Ezek a legfontosabbak a kezelőknek és a tulajdonosoknak egyaránt. A Clark ezen elvek alapján építi meg minden egyes gépét. Mindezeket ismerve a legkomfortossabb munkahelynek is tekinthető.

Eddig több, mint 1.000.000 darab CLARK targonca készült, és ebből kb. 700.000 darab a mai napig is dolgozik valahol a világban.

Hazánkban is egyre nagyobb ismertséget tudhat magának. A márka gépeit használó vállalkozások a minőségi gépek mellett számos szolgáltatást is magukénak tudhatnak a választott befektetéssel. 

Híreink

Felelősséggel tartozunk

 Környezetvédelemre fordított saját beruházásainkat a továbbiakban is folyamatosan végezzük. Jelentős feladat volt a telephellyel határos elővizi patak megtisztítása, befedése, és élőhellyé alakítása.

Kockázatmentes együttműködés

Kapcsolat

Értékesítési tanácsadás:

+ 36 20/ 940-5899

Szerviz szolgáltatások:

+36 20/ 997-2920

Alkatrész ellátás:

+36 20/ 360-1835 

Elhelyezkedés

Magyarország. Tatabánya. Dankó Pista Utca 3-17

Központi telefonszám:

Tel: (34) 312 551

T/F: (34) 510 755

vertesker@vertesker.hu