Az összes mai modern fejlesztésű terméket, így a CLARK targoncát  rakodógépet is már tervezés során úgy fejlesztenek, hogy minden kicsi részegység fontos alkotó eleme az egésznek. Minden egyedi alkatrész feladata, hogy lehetővé tegye a komplett berendezés tökéletes működését. Így aztán az összes eredeti gyári alkatrész beépített többletértékkel rendelkezik.

A Vértesker szerviz szolgáltatása országszerte kizárólag eredeti alkatrészeket használ. mivel csak az eredeti alkatrészek biztosítják az alkotórészek optimális összjátékának köszönhetően a magas szintű megbízhatóságot és értékmegőrzést.

Eredeti gyári alkatrészek: mindig tökéletesek egészen a legkisebb részletekig.

Vásároljon nálunk berendezéséhez eredeti alkatrész, és tőlünk nem csak a darabot kapja, hanem gazdaságosságot, maximális élettartamot, minimális költségek mellett.

Az alkatrész egy nap alatt rendelkezésre áll

Leállt a targoncája és már tegnap szüksége lett volna az alkatrészre? A 24 órás szállítás segítségével a Vérteskernél az alkatrészek közvetlenül a szerviz technikus autójával kerülnek kiszállításra és már másnap megérkeznek Önhöz, így a legkisebb kieséssel folytathatja a munkát.

 

Híreink

Felelősséggel tartozunk

 Környezetvédelemre fordított saját beruházásainkat a továbbiakban is folyamatosan végezzük. Jelentős feladat volt a telephellyel határos elővizi patak megtisztítása, befedése, és élőhellyé alakítása.

Kockázatmentes együttműködés

Kapcsolat

Értékesítési tanácsadás:

+ 36 20/ 940-5899

Szerviz szolgáltatások:

+36 20/ 997-2920

Alkatrész ellátás:

+36 20/ 360-1835 

Elhelyezkedés

Magyarország. Tatabánya. Dankó Pista Utca 3-17

Központi telefonszám:

Tel: (34) 312 551

T/F: (34) 510 755

vertesker@vertesker.hu